06 34028530 info@ArtLines.nl

Tattoos Waddinxveen veel gestelde vragen?

Maak Afspraak

FAQ Tattoos by ArtLines

Hoe oud moet je zijn voor een tattoo?

De minimale leeftijd welke ik hanteer is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 dan hebben we de toestemming van je ouders of voogd nodig en moet 1 van je ouders of voogd bij het zetten aanwezig zijn.

Welke lichaamsdelen zet ik wel of juist geen tattoos?

Ik zet geen tattoos op of vlakbij intieme delen en niet in het gezicht. Verder bespreek ik altijd van te voren wat de wensen zijn en of ik me daarin kunnen vinden. Ik behoud het recht om elke klant of opdracht te weigeren.

Hoeveel kost een tattoo?

Ik hanteer een starttarief van € 65,00. Mijn uurtarief zit op € 75,00 en projecten worden ook aangenomen dus dan wordt er een prijs afgesproken. Ook kan het zijn dat ik ontwerpkosten in rekening breng maar dat wordt met je intakegesprek besproken.

Moet je vooraf een afspraak maken?

Ik werk alleen op afspraak zowel voor het bespreken van je idee als het zetten van je tattoo.

Kan een afspraak geannuleerd of verzet worden?

Wil je je afspraak verzetten of annuleren dan moet dit minimaal 48 uur van tevoren. Als je je afspraak later annuleert is het niet mogelijk je eventuele aanbetaling terug te geven en ontwerpenkosten worden dan in rekening gebracht. Annuleren of verzetten kan via de mail of telefonisch.

Indien je te laat je afspraak verzet of annuleert of niet op komt dagen ben ik genoodzaakt de voor jou ingeplande tijd én de kosten van het ontwerp aan je door te berekenen.

Verkoop je ook kadobonnen?

Jazeker, ik verkoop hele leuke kadobonnen vanaf € 25,-

TATTOOS BY ARTLINES

Cluytstraat 29
2771 NN Boskoop

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30 

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50

Maandag t/m Vrijdag (op afspraak)
09:00 t/m 17:00 uur