06 34028530 info@ArtLines.nl

JE 1e TATTOO

Maak Afspraak

JE EERSTE TATTOO BY MAIKE

Je 1e tattoo laten zetten…dat is best spannend. Je voelt je blij, opgewonden, ongeduldig en zelfs een beetje nerveus. Om je gerust te stellen geef ik je een aantal tips zodat je goed weet wat je kunt verwachten.

 1. Heb geen haast! Het ontwerp is waarschijnlijk de meest belangrijke stap in het hele traject, gevolgd door waar je je tattoo laat zetten. Als het 1e ontwerp niet aaan je verwachting voldoet, geef dat dan aan zodat ik kan bijstellen. Ook als je toch nog vragen te binnen schieten kan je me altijd benaderen.
 2. Maak een afspraak voor een kort intake gesprek zodat we kennis kunnen maken. Op deze manier krijg je een goed gevoel of wij de juiste shop voor je zijn.
 3. Doe goed onderzoek naar wat voor ontwerp je wilt en zorg voor voldoende referentie materiaal en een goede omschrijving van wat je wensen zijn. Dit gebruik ik namelijk als basis voor jouw unieke ontwerp wat ik speciaal voor je ga maken.
 4. Wees niet bang om vragen te stellen. Ik neem graag de tijd om ze te beantwoorden en je gerust te stellen zowel vooraf als op het moment dat je bij mij in de stoel plaats neemt.
 5. Denk er goed over naar waar je je tattoo wilt. Het zetten van je eerste tattoo is een bijzondere aangelegenheid. Het is immers een stukje kunst waar je de rest van je leven naar moet kijken.
 6. Zorg goed voor jezelf! Je mag vanaf de dag voor de afspraak geen alcohol drinken en neem vanaf een uur voor de afspraak geen koffie meer. Zorg dat goed gegeten hebt vordat je komt. Scheer zelf nog even de plek waar de tattoo moet komen. Dit is fijn voor mij want dan hoef ik de huid niet vooraf al te beschadigen met een scheermesje. Zorg daarbij ook nog voor een goede hygiëne, ook fijn voor mij…
 7. Bereid je geestelijk voor. Het zal namelijk een klein beetje pijn doen en soms is er wat bloeding. Maar het is de moeite waard en voor de meeste mensen is het zeer goed te verdragen.
 8. Zorg dat je je comfortabel voelt. Draag makkelijke (oude en geen witte) kleding die niet te strak zit en waar je je lekker in kunt bewegen. Zorg ervoor dat ik makkelijk bij de plek kan waar je je tattoo wilt hebben. Als je een tattoo op je been wilt, draag dan geen skinny jeans. Neem je een tattoo op je voet zorg dan dat je slippers bij je hebt.
 9. Zorg goed voor je tattoo. Dit is iets wat je echt serieus moet nemen. Het genezen van je tattoo is net zo belangrijk als het zetten ervan. Lees hiervoor de nazorg pagina.
 10. En ten slotte… Relax!
  Een eerste tattoo is een leuke bijzondere ervaring en een geweldige herinnering voor later. Geniet ervan!

TATTOOS BY ARTLINES

Cluytstraat 29
2771 NN Boskoop

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30 

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50

Maandag t/m Vrijdag (op afspraak)
09:00 t/m 17:00 uur