06 34028530 info@ArtLines.nl

OVER MIJ

Maak Afspraak

Over Tattoos by Maike

Mijn naam is Maike van Duppen founder van Artlines Permanente Make up &Tattoos. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Waddinxveen, Boskoop, Gouda en Alphen aan den Rijn. Oorspronkelijk ben ik als schilder opgeleid en heb me altijd bezig gehouden met alle facetten van tekenen & schilderen & kunst. Ik schilder graag portretten en naar model en kan mezelf hierin helemaal verliezen. Na veel omzwervingen vond ik het vak van Permanente Make up en tatoeëren zo fascinerend dat ik vanaf 2010 opleidingen ben gaan volgen voor beide disciplines. Dit deed ik in binnen & buitenland en ik geef inmiddels ook zelf trainingen.

Nu vandaag de dag heb ik mijn eigen studio in Waddinxveen en werk tevens ambulant in Friesland en Hazerswoude. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en vind het geweldig om iemand mooier te maken met permanente make up of te verfraaien met een stukje tattoo artwork.

TATTOOS BY ARTLINES

Cluytstraat 29
2771 NN Boskoop

E     info(@)ArtLines.nl
M    06 34 02 85 30 

KvK     64849880
BTW   NL001968693B50

Maandag t/m Vrijdag (op afspraak)
09:00 t/m 17:00 uur